Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn er Tysklands 5. største lufthavn med cirka 17,2 mio. passagerer årligt. I år 2014 rejste ca. 250.000 danskere fra Hamborg Lufthavn. Antallet af danske passagerer stiger årligt med ca. 10 %.

Det er især i de danske skoleferier, at der er mange danske passagerer, fordi besparelsen ved at rejse fra Hamborg Lufthavn ofte er størst, når skolerne holder ferie i Danmark. Generelt er der store besparelsen i hele den periode, hvor danske skolerne holder sommerferielukket. Besparelsen er ofte ekstraordinær stor med afrejse i uge 27 eller 28. Årsagen hertil er, at skolerne i Hamburg først afholder ferie fra midt i juli. Vi vi anbefale at I kontakter vores officielle samarbejdspartner www.rejserfratyskland.dk.

Hvis man afrejser fra Hamborg Lufthavn udenfor skolernes ferieperioder, så kan der ofte også opnås en besparelse.

Det er muligt at ankomme til Hamburg Airport med bil, tog eller bus. Langt de fleste danskere vælger at ankomme i bil, fordi dette er den mest bekvemme og fleksible transportløsning. Hvis I ønsker at bestille en p-plads, så kan I
bestille p-plads online her.

Imellem Terminal 1 og 2 i Hamborg Lufthavn ligger Airport Plaza, hvor I finder sikkerhedskontrollen. Der er også butikker (i underetagen) samt restauranter på første etage (f.eks. Mc Donalds). Der er også butikker og restauranter, når I er gået igennem sikkerhedskontrollen.

Klar til at bestille din rejse?

Bestil din rejse fra Hamborg Lufthavn via vores officielle samarbejdspartner Rejserfratyskland.dk

Kontakt Hamborg Lufthavn

Hvis I har spørgsmål om bagage, parkering, handicaphjælp m.m., så kontakt Hamborg Lufthavn. Hovednummeret er: 00494050750

Køb af charterrejse hos officiel partner

Hvis du har spørgsmål til køb af en charterrejse, så kan du kontakte vores udvalgte samarbejdspartner.