Rejs billigt fra Tyskland
Det betaler sig!

Couple

Vi kender det alle sammen, ferien står for døren og vi skal vælge vores budget. Hvor stort er feriebudgettet i år, og hvad kan vi få ud af det. Vi ønsker alle, at pengene rakte lidt længere – og her kommer vi ind i billedet.

Vi tilbyder rejser fra Tyskland, og endda billige rejser. De billige rejser skyldes, at der rejses fra Tyskland og med tyske selskaber. En god sammenligning er de første uger af juli – 7 dages charterrejse fra Danmark koster det sammen som 9-10 dages charterrejse fra Tyskland. I kroner er det ca. 5.000-8.000,- for en børnefamilie.

Disse penge kan man spare, bruge som lommepenge på ferien eller tage et par ekstra dage (som er muligt, da du rejser med et tysk selskab, de har ikke faste rejsedage). Disse besparelser skyldes flere ting, dels at skolernes sommerferie i Danmark starter tidligere end i Tyskland, samt det faktum at konkurrencen er større i Tyskland, grundet mængden af selskaber. Man skal som dansker være opmærksom på de forskelle der er, når man vælger en tysk rejse frem for en dansk. I Tyskland er der ikke gratis fortrydelsesret, og du skal derfor være sikker på dit valg. Dog er du dækket af den tyske rejsegaranti, som dækker meget lig den danske. Betales rejsen med VISA, kan den ikke overstige €3.300,- (ca. 25.000 DKK) At afrejsen foregår i Tyskland, ofte Hamborg, kan skræmme mange. Det er der dog ingen grund til. Lufthavnen ligger ca. to timers kørsel fra grænsen, og der er billig parkering ved lufthavnen. Ønsker du at være der i god tid, så er det muligt at booke et lufthavnshotel. Her kan du gratis lade bilen stå, og i stedet tage shuttlebussen til og fra lufthavnen. Ønsker man ikke at køre til Tyskland, kan man tage toget til Hamborg, og skifte der. Toget fra Hamborg til lufthavnen kører ca. hvert 10. minut og holder under lufthavnen.

ER DU KLAR TIL AT BESTILLE DIN REJSE?

Bestil din rejse fra Hamborg Lufthavn og spar penge og tid, udover en god rejseoplevelse. 

Find din charterrejse her

Klar til at bestille din rejse?

Bestil din rejse fra Hamborg Lufthavn og spar penge og tid, udover en god rejseoplevelse.

Se vores vejledning

Download vores brugervejledning til hvordan du bestiller din rejse.

Vil du gerne ringes op?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan vi ringe dig op.