FAQ - Spørgsmål og svar

Herunder en FAQ – Frequently Asked Questions – fra de mange brugere hos HamborgLufthavn.dk.

Skal I bruge flere værelser?

Hvis I ønsker at booke flere værelser, så kontakt os pr. mail. Lad være med at booke værelserne hver for sig på Hamborglufthavn.dk, fordi I risikerer, at der kun er ét værelse ledigt. Dette værelse kan ikke gratis annulleres, hvis det ikke er muligt at få begge værelser.

Hvem handler jeg med?

Når du bestiller en rejse gennem HamborgLufthavn.dk indgår du aftale med et tysk rejseselskab. Det betyder også, at du er underlagt de tyske regler.

Der er få ting, du i denne forbindelse skal være opmærksom på, herunder at: Der er ingen gratis fortrydelsesret på tyske rejser. En annullering mere end en måned før afrejse vil derfor koste mellem 20 og 60 % af rejsen. Senere end en måned før endnu mere. Du er omfattet af den tyske rejsegarantiordning – ikke den danske. De er i praksis lige gode.

Hvem betaler jeg til og hvor meget?

Når din booking er bekræftet betaler du mellem 20 og 40 % af rejsens pris afhængig af, hvem du arbejder med. Resten af beløbet betales cirka en måned før afrejse.

Har du valgt at betale med kreditkort hæves pengene af sig selv.

Du kan betale med VISA, MasterCard og bankoverførsel.

Hvordan får jeg billetterne?

Du får billetterne enten som e-mail eller almindeligvis – senest en uge før afrejse. Har du ikke dine billetter minimum 3 dage før rejsen bør du kontakte os (informationer til højre på denne side) eller rejseselskabet.

Er transport til og fra hotel inklusive i prisen?

Udgangspunktet er ja. Systemet her på siden inkluderer som udgangspunkt transfer og så har du mulighed for selv at slå det fra. Hovedreglen er, at hvis der intet står om transfer er det inkluderet.

Hvornår skal vi komme til Hamborg Lufthavn?

Kom gerne 2-3 timer før flyet letter for at være i god tid. Skal I flyve oversøisk bør I være i lufthavnen 3 timer før.

Hvor meget må man bagage veje?

Din bagage må veje 20 kg. Din håndbagage derudover må veje 5 kg. Din håndbagage må ikke være større end 55 cm i længde, 30 cm i bredde og 23 cm i højde. Hvis du kuffert vejer for meget vil du blive afkrævet et ekstra gebyr, når du står i lufthavnen.

Gælder min danske rejseforsikring?

Din danske rejseforsikring gælder på normale vilkår, så længe rejsen (bilturen til lufthavnen eller med toget) er begyndt i Danmark. Hvis du rejser udenfor Europa dækker hverken det blå eller gule sygesikringsbevis og du bør derfor tegne en selvstændig rejsefrosikring til dette formål.

Betaling med kreditkort

I kan maks. betale DKK 25.000 (ca. EUR 3.300) med et Visakort. I kan betale mindst DKK 30.000 med et MasterCard Standard. I kan ikke betale med et Debet MasterCard.

Skal I bruge flere værelser ?

Kontakt os, hvis I rejser 2 familier sammen eller hvis jeres familie ønsker 2 værelser (2 hoveddøre)

Flyvetiderne kan ændres !

De forventede flyvetider er altid med forbehold for ændringer på udrejse- og hjemrejsedagen. Flyvetiderne ændres sjældent, men rejseselskaberne har ret til at ændre flyvetider, flyselskab og flyveruten uden at I får en kompensation herfor. Dvs. at hvis f.eks. et morgenfly ændres til et aftenfly (I mister en ½ feriedag på destinationen), så får I igen kompensation herfor. I kan heller ikke gratis annullere en rejse, fordi I er blevet utilfreds med flyvetiderne.

Ingen gratis fortrydelsesret!

En booking hos et tysk rejseselskab er altid bindende for jer, hvis prisen er som aftalt. Hvis prisen stiger, så skal I acceptere denne prisstigning, før I er bundet af den højere pris. Yderst sjældent oplever vi, at et rejseselskab booker rejsen ind til den højere pris (uden jeres accept). Når dette sker, så skal I kun betale den oprindelig pris. Kontakt os, hvis en sådan situation skulle opstå.

Klar til at bestille din rejse?

Bestil din rejse fra Hamborg Lufthavn og spar penge og tid, udover en god rejseoplevelse.

Se vores vejledning

Download vores brugervejledning til hvordan du bestiller din rejse.

Vil du gerne ringes op?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan vi ringe dig op.