Brugervejledning

Vi har lavet en kort brugervejledning, som gerne skulle gøre det nemmere for jer at finde den rejse, der opfylder jeres forventninger. I skal først udfylde et skærmbillede med "de vigtigste" informationer om jer og jeres ønsker til rejsen.  

1

 

Udfyld følgende:

 • At I vil flyve fra f.eks. Hamburg (Abflughafen).

 • Tidligste afrejsedag (Frühester Hinflug).

 • Seneste hjemkomstdag (Spätester Rückflug).

 • Rejselængde (Reisedauer) f.eks. 1 uge/woche.

  (VIGTIG)

  Hvis I vil rejse i 1 uge, så skal der helst være min. 9 dage mellem: Tidligste afrejsedag (Frühester Hinflug) og Seneste hjemkomstdag (Spätester Rückflug). Hvis I kun har 7 dage mellem: Tidligste afrejsedag (Frühester Hinflug) og Seneste hjemkomstdag (Spätester Rückflug), så SKAL I rejse på den angivne afrejsedag. Hvis der ikke er ledige rejser den pågældende rejsedag, så vises resultat: Ingen ledige rejser. Der er måske ledige rejser dagen før eller dagen efter; derfor skal der helst være min. 9 dages forskel.

 • Rejseselskab (Veranstalter), udfyldes normalt ikke.

 • Antal voksne og alder for hvert barn. (Reisende und Kinder

 

Udfyld evt. også:

 • Rejsedestination (Reiseziel)

 • Hvilken værelsetype (dobbeltværelse eller apartment/lejlighed).

 • Hvilken forplejning I ønsker (Verpflegung).

 • Søg eventuelt efter et bestemt hotel.

 • At hotellet skal være børnevenligt (Speziel für Kinder).

 • At hotellet skal ligge direkte ved stranden (Direkte Strandlage). 

 

Tryk herefter på: Angebote finden. 

Når Tyrkiet (Region Side/Alanya) er valgt som land og region får I et skærmbillede a la:

2

Bookning

3

Tryk på prüfen, for at se rejsens totalpris. Vi vælger som eksempel afrejse en pris med afrejse 1. juli.

Hvis I vælger at foretage en bestilling, så vil skærmbilledet så således ud:

4

5

Husk at Name er efternavn, og at efternavn udfyldes før fornavn (Vorname). Vorname er fornavn og mellemnavn.

I må meget gerne skrive 0045 foran jeres telefonnummer.

Check eventuelt også planlagte flytider (Voraussichtliche Flugdaten). Disse er dog kun vejledende, også kan ændres af flyselskabet. I Tyskland er ud- og hjemrejsedagen en rejsedag; dvs. at rejseselskabet bestemmer, hvornår I skal flyve. Hvis I f.eks. booker en rejse med afrejse morgen og hjemrejse om eftermiddagen, så har rejseselskabet lov til (uden kompensation til jer) at ændre flyvetiderne til afrejse aften og hjemrejse om morgenen. Ca. 10 % af alle flyvetider ændres. Nogle ændres få timer (1-2 timer) og ca. 2 % ændres 8-12 timer. I får ingen kompensation herfor og I kan ej heller gratis annullere pga. ændrede flyvetider.

6

Vedrørende forsikringer. De færreste gæster køber en tysk rejseforsikring, fordi en dansk rejseforsikring (f.eks. købt hos det forsikringsselskab, hvor I har en indboforsikring) dækker på samme vilkår; uanset om afrejse sker fra Billund eller Hamborg. Kravet er, at rejsen påbegyndes i Danmark. Jeres rejse påbegyndes, så snart I forlader jeres bopæl. Det svarer til en kør-selv-ferie, hvor I stopper i Hamborg for at flyve den sidste del af rejsen.

Vedrørende betaling kan I vælge at betale med et kreditkort (maks. EUR 3.300, hvis det er et visakort) eller med en udenlandsk bankoverførsel.

7

Når I klikker på KOSTENPFLICHTIG BUCHEN, så forpligter I jer til at købe rejsen til den pris, så vises, når I har trykket på Prüfen. Der er INGEN gratis fortrydelsesret.